MOPAN Suceava

Salma Hayek arată senzațional! Actrița a postat cu prilejul celei de 55-a aniversări o fotografie în costum de baie, de pe malul mării. Ea și-a urat singură ”La mulți ani!” și este pregătită pentru noi provocări în viață, notează click.ro.

Salma Hayek a împlinit 55 de ani la 2 septembrie. Ea și-a dezvăluit secretele siluetei de sirenă și sacrificiile pe care le face pentru a rămâne la fel de sexy și frumoasă ca în tinerețe: face sport zilnic, își numără dumicații, se culcă cu găinile, face yoga, saună și merge la masaj din două în două zile. Salma e măritată din 2009 și are o fiică Valentina care împlinește 14 ani la 21 septembrie. Actrița mexicană susține că în fiecare dimineață bea o licoare sănătoasă bogată în vitamina C și antioxidanți. ”În fiecare dimineață îmi prepar un suc de portocale, cu turmeric și puțin piper negru pentru a ajuta organismul să asimileze turmericul, care are nutrienți și proprietăți antiinflamatorii”, a spus Salma, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/salma-hayek-pozat-sexy-cu-prilejul-celei-de-55-aniversari-unde-si-servbat-ziua

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava