Concert pascal
MOPAN Suceava

Salma Hayek deplânge moartea tragică a unuia dintre câinii ei, care a fost găsit împușcat la ferma sa, potrivit contacmusic.com.

Actrița a anunțat pe Instagram că Mozart, cățelul ei, a fost împușcat săptămâna trecută, pe proprietatea sa din Washington State. „Nu am mai postat nimic de o săptămână pentru că am deplâns moartea câinelui meu, Mozart, pe care chiar eu l-am scos din burtica mamei sale. A fost găsit mort la ferma mea, vinerea trecută, împușcat aproape de inimă. Sper ca autoritățile din Washington State să-i facă dreptate acestui cățel, care în nouă ani nu a mușcat sau atacat niciodată pe nimeni. ”, a scris actrița în vârstă de 49 de ani pe site-ul de socializare.

Salma, cunoscută ca fiind o mare iubitoare de animale, a adăugat: „Își iubea casa și niciodată nu s-a îndepărtat de fermă… a fost cel mai iubitor și loial camarad. Nu merita o moarte înceată și dureroasă.”

Vedeta și-a exprimat în repetate rânduri dragostea pentru necuvântătoare, iar în octombrie 2013, a declarat în emisiunea lui Ellen DeGeners că a adoptat cam multe animale de-a lungul anilor. „Am cinci cai, patru alpaca, o pisică, opt câini, un hamster, cinci papagali, doi pești și… sunt sigură că am uitat ceva!”, a râs ea. „Știi, e ca la Oscaruri, când uiți să menționezi pe cineva. Ah! Da! Am iepurași, curcani, 20 de pui…”, a adăugat Salma Hayek.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava