Salma Hayek spune că singurul exercițiu fizic pe care-l face este yoga fortifiantă deoarece este prea ocupată cu munca și cu familia ei pentru a merge la sală, potrivit contactmusic.com.

Actrița din ´Tale of Tales´ – care conduce compania de cosmetice ´Nuance Salma Hayek´ – insistă că nu are timp să meargă la sală pentru a-și menține în formă silueta din cauza angajamentelor față de  muncă și familie.

Starul, în vârstă de 48 de ani, a declarat: ˝Unii oameni sunt disciplinați și fac exerciții dimineața, dar eu nu am deprins asta. Nu am timp să fac sport. Lucrez. Am avut câteva zile de 20 de ore fiecare.˝

Dar frumusețea mexicană – care are o fiică, Valentina, de șapte ani, cu soțul ei, Francois-Henri Pinault – recunoaște că practică yoga fortifiantă când poate, mai notează sursa citată.

Vorbind pentru revista People, ea a spus: ˝Lucrez cu o femeie în Londra care m-a învățat cum să-mi țin corpul într-o poziție în care mușchii sunt activați pe tot parcursul zilei. Deci chiar și atunci când te speli pe dinți lucrezi grupele musculare. M-a învățat cum să-i tonific fără să-i încordez. Îi relaxezi și te concentrezi pe părțile pe care ai nevoie să le folosești, dar niciodată cu tensiune. Dacă ești conștient de corpul tău, vei fi surprins de efectul pe care-l poate avea acest exercițiu.˝

Între timp, Salma susține că rezistă cu greu în fața alimetelor favorite.

Ea a zis: ˝Dacă mănânc ceva sărat, vreau ceva dulce. Iar dacă mănânc ceva dulce, vreau ceva sărat.˝

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava