Concert pascal
MOPAN Suceava

Salma Hayek a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegei sale de platou, Lady Gaga, pentru portretizarea „extraordinară” a Patriziei Reggiani în ‘House of Gucci’, notează contactmusic.com.

Filmul ‘House of Gucci’, producţie MGM, urmăreşte povestea adevărată a Patriziei Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Murizio Gucci, care a fost ucis în 1995 la comanda ei. Ea a fost condamnată în 1998 pentru orchestrarea asasinării lui Gucci după ce a descoperit că el i-a fost infidel. Deşi a primit o condamnare la 29 de ani de închisoare, Patrizia Reggiani a executat 18 ani şi a fost eliberată în 2016.

Vedeta din ‘A Star is Born’ joacă rolul principal în filmul lui Ridley Scott, iar Salma o interpretează pe Pina Auriemma, buna prietenă și confidentă a Patriziei.

Despre cum se înțelge la filmări cu controversata cântăreață, Salma a spus, potrivit contactmusic.com: „Vorbeam la telefon și mi-am dat seama că era deja Patrizia. Accentul ei era perfect. Ne-am simțit foarte bine închipuindu-ne chiar scene ce nu se află în film; este cu adevărat o profesionistă și abia așteptam să merg la filmări. Amândouă abia așteptam să ne vedem pe platourile de filmare și să ne distrăm.”

Vedeta de origine mexicană, în vârstă de 54 de ani, a spus că Gaga are „extra abilități” de care nu beneficiază orice actriță. „Și, peste toate, are aceste extra abilități pe care nu le are orice actor fabulos – mă refer aici și la accent. Bineânțeles, are o ureche muzicală extraordinară. Este minunată la improvizat – nu oricine poate face asta. Intră perfect în pielea personajului. Nivelul ei de dăruire – am mai văzut asta poate o dată sau de două ori. Lucrează, de asemenea, minunat în echipă.”, a mai spus Salma Hayek pentru Variety, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava