Comenzi MOPAN Suceava

Salma Hayek s-a făcut grădinăreasă! Actrița de 54 de ani spune că mănâncă sănătos pentru că se hrănește cu ce plantează singură. Ea a postat recent o fotografie în care apare cu un coș plin cu legume și mușcă dintr-un ardei roșu. Actrița din ”Desperado” și ”Frida” a subliniat că mâncarea naturală este ideală pentru fiica ei Valentina, de 13 ani, notează click.ro.

Actrița în vârstă de 54 de ani și-a uimit fanii la începutul anului cu silueta ei sexy și bustul generos. Întrebată cum reușește să se mențină așa de tânără, ea a explicat simplu și sec spunând că e atentă la ce pune în gură și face foarte multă yoga. Salma a declarat că s-a alăturat mișcării de salvare a planetei ”Millions Gardens Movement” alături de alte vedete printre care le amintim pe Nicole Scherzinger, Harrison Ford și Karlie Kloss, mai scrie sursa citată. Așa că a postat recent o fotografie în care apare cu un coș plin cu legume și mușcă dintr-un ardei roșu. Ea crede că grădinăritul va reduce mult din poluarea mondială produsă de agricultura la scară largă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/salma-hayek-s-facut-gradinareasa-actrita-de-54-de-ani-mananca-doar-ce-planteaza

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava