MOPAN Suceava

Salma Hayek, Gwyneth Paltrow și Oprah Winfrey vor fi salutate în cadrul evenimentului ´Variety Power Of Women´, conform contactmusic.com. Actrița Anna Kendrick și șefa de la YouTube Susan Wojcicki vor fi, de asemenea, printre celebritățile distinse în cadrul petrecerii de pe 9 octombrie din Beverly Hills, care va sărbători figurile feminine din industria de divertisment, care au fost cele mai mari surse de inspirație și au realizat acte caritabile.

˝Femeile pe care le onorăm în acest an reprezintă întruchiparea perfectă a inițiativei ´Power of Women´.˝ – a spus Michelle Sobrino-Stearns, editorul Variety . ˝Le salutăm pe Salma Hayek Pinault, Anna Kendrick, Gwyneth Paltrow, Oprah Winfrey și pe directorul YouTube Susan Wojcicki pentru munca lor filantropică incredibilă și angajamentului personal pentru promovarea schimbării.˝

Actriței Salma Hayek îi este recunoscut meritul pentru calitatea de cofondator a inițiativei pentru drepturile femeilor ´Chime for Change´, Gwyneth Paltrow va fi distinsă pentru munca depusă în cadrul fundației alimentare de caritate ´L.A. Kitchen´, iar Anna Kendrick va fi celebrată pentru sprijinul acordat grupului de prevenire a sinuciderii în rândul tinerilor ´The Trevor Project´, mai notează sursa citată.

Oprah Winfrey este cunoscută pentru eforturile în scopul educării fetelor de la școala sa din Africa de Sud prin fundația ´Oprah Winfrey Leadership Academy´, iar Susan Wojcicki lucrează pentru grupul de alfabetizare și egalitate în drepturi ´Room to Read´.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava