• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

De cinci ani, Iulia Vântur (36 de ani) are o relație cu Salman Khan (50 de ani). Chiar dacă niciunul dintre ei nu a recunoscut în mod oficial că i-ar lega mai mult decât o prietenie strânsă, Iulia a stat în ultimele luni numai prin India, potrivit click.ro.

Zilele trecute, starul de la Bollywood și-a dus iubita într-o vizită istorică și spirituală. Aceasta l-a întâlnit chiar pe Dalai Lama, cu care a și reușit să stea de vorbă, conform sursei citate. Presa din India a fost pe fază și a fotografiat evenimentul.

Citeşte articolul complet li vezi FOTO pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/salman-khan-dus-o-pe-iulia-vantur-sa-l-cunoasca-pe-dalai-lama

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava