• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În zilele de 9 și 10 mai, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava va găzdui cea de a VI-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte „Alma Mater Librorum”, iar invitatul de onoare va fi Editura „Junimea”, care aniversează 50 de ani de existență. Coordonatoarea Bibliotecii USV, Sanda-Maria Ardeleanu, a comunicat că la Salon și-au anunțat participarea 27 de Edituri şi Case editoriale de prestigiu, precum și autori din Germania, România, Senegal, Serbia şi Ucraina. Vor avea loc lansări de cărți şi reviste. De asemenea, sînt programate dezbateri, mese rotunde și momente culturale. Sanda-Maria Ardeleanu a precizat că în cadrul Salonului de la instituția academică din Suceava se vor înmîna diplomele de participare tradiţionale, dar şi alte diplome, între care Invitatul de onoare, Cel mai prolific autor, Cel mai fidel cititor al Bibliotecii USV, Cea mai vîndută carte a Salonului și Cea mai importantă donaţie.

Salonul Internaţional de Carte „Alma Mater Librorum” la USV, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava