MOPAN Suceava

“Salvaţi Copiii” România continuă programul de dotare cu incubatoare a maternităţilor din România, prin campania de strângere de fonduri “Un gest pentru o viaţă”. Orice sprijin acordat, prin donaţii online , prin SMS la 8844 cu codul „SALVEZ” (2 euro lunar) sau prin donarea a 20% din impozitul pe profit (pentru societatile comerciale), este binevenit.

Salvaţi Copiii îşi propune schimbarea statisticilor dureroase: în fiecare an pierdem aproximativ 1700 de nou-născuţi. La fiecare 5 ore, un copil mai mic de un an moare. Ţara noastră se menţine pe primul loc în Uniunea Europeană, cu o rată a mortalităţii infantile de 8,8 la 1000 de copii născuţi vii în 2014, cauza principală fiind naşterile premature. O treime dintre aceste decese pot fi prevenite prin dezvoltarea de programe suport pentru mame şi copii şi dotarea maternităţilor şi secţiilor de nou-născuţi cu echipamente medicale performante.

Cu sprijinul companiilor şi miilor de donatori care s-au alăturat campaniilor ”Bun venit pe lume!” şi ”Un gest pentru o viaţă”, Salvaţi Copiii a reuşit să doteze 58 de maternităţişi secţii de nou-născuţi cu echipamente medicale moderne în valoare de7.300.000 de lei, contribuind la salvarea a peste 18.000 de copii, anual.

Câteodată, să salvezi o viaţă este nevoie doar de un gest. În România există, în continuare, zeci de secţii de nou-născuţi în care copiii născuţi înainte de termen se sting pentru că nu există suficiente incubatoare, în care eforturile medicilor sunt zădărnicite de lipsa unor minime dotări. De aceea, Salvaţi Copiii România continuă programul de dotare cu incubatoare a maternităţilor din România, prin campania de strângere de fonduri Un gest pentru o viaţă. Orice sprijin acordat, prin donaţii online , prin SMS la 8844 cu codul „SALVEZ” (2 euro lunar) sau prin donarea a 20% din impozitul pe profit (pentru societatile comerciale), este binevenit.

Filiala Suceava a organizaţiei „Salvaţi Copiii” a donat echipamente secţiei de neonatologie din cadrul Spitalului Judeşean ”Sfîntul Ioan ce Nou” Suceava, Maternităţilor din cadrul spitalelor municipale Vatra Dornei şi Cîmpulung Moldovenesc şi Spitalului Judeţean Botoşani.Anul acesta şi-a am propus să doteze Spitalul din Dorohoi cu un incubator de transport. “Am ales Dorohoi pentru că, numai în anul 2015, în spital s-au născut prematur 31 de copii, din care 26 au fost transferaţi la Suceava sau Botoşani deoarece spitalul nu deţine clasificarea necesară asigurarii condiţiilor optime pentru acordarea şansei la viaţă a acestor copii”, a declarat preşedinele „Salvaţi Copiii” Suceava, Camelia Iordache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava