MOPAN Suceava

Cântecul ´Writing’s On The Wall´, interpretat de Sam Smith, a devenit prima temă muzicală a unui film cu James Bond care a ajuns pe prima poziţie a topurilor, potrivit contactmusic.com.

Melodia de pe coloana sonoră a peliculei ´Spectre´ a atins poziţia fruntaşă în clasamentul din Marea Britanie. Astfel a devenit primul single tematic din filmele cu agentul 007 care a ajuns pe locul întâi. Piesa a urcat direct pe primul loc în topul single-urilor de săptămâna trecută, cu vânzări şi streams care au atins, cumulat, 70.000 de copii, înlăturându-l pe Justin Bieber din fruntea clasamentului.

Vorbind pentru Official Charts Company, Smith a declarat: ˝A fost o experienţă de neuitat să lucrez cu Barbara Broccoli şi Sam Mendes pentru a deveni o parte a acestei moşteniri britanice. Nu aş fi putut să realizez acest lucru fără fanii mei – acesta este un moment special, pe care nu-l voi uita niciodată. ˝

Înainte de ´Writing’s On The Wall´, o temă muzicală a unui film Bond a ajuns cel mai departe pe poziţia secundă a topurilor. Această clasare a fost marcată de piesele ´Skyfall´, interpretată de  Adele în anul 2012, şi ´A View To A Kill´, a trupei Duran Duran în anul 1985, ambele fiind foarte aproape de primul loc. Noua coloană sonoră a filmului ´Spectre´ i-a oferit lui Sam Smith al cincilea ´number one´ în topul din Marea Britanie.

Single-ul lui Justin Bieber, ´What Do You Mean´ a ajuns pe locul doi, în timp ce, colaborarea dintre R City şi Adam Levine, ´Locked Away´ s-a clasat pe trei, mai scrie sursa citată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava