Concert pascal
MOPAN Suceava

Sam Smith a devenit singurul artist care a reuşit, în 2014, să vândă un milion de albume în Marea Britanie şi Statele Unite, informează contactmusic.com. Cânăreţul în vârstă 22 de ani şi-a lansat albumul de debut, ‚In the Lonely Hour’, la începutul acestui an, a mărturisit că această performanţă l-a lăsat „complet fără cuvinte.” „Un milion de albume vândute în Marea Britanie şi un milion vândute în America – am rămas complet fără cuvinte.”, a scris artistul pe contul său de Twitter.

Tot albumul de debut i-a adus starului în vârstă de 22 de ani şi şase nominalizări la premiile Grammy. Însă, cu toate că a avut un an plin, Sam spune că nu îşi va lua timp liber pentru a se odihni, pentru că el scrie cântece pentru a-și exprima sentimentele. „Eu cred că dacă ești o persoană creativă nu ai cum să te oprești din creat. Eu nu pot opri din a compune.”, a adăugat Sam Smith.

Astfel, Sam Smith a început să lucreze la un nou album, potrivit sursei citate. Autorul hit-ului ‘Money On My Mind’ și-a lansat albumul de debut, ‘In The Lonely Hour’, anul acesta, dar este deja pe punctul de a termina un al doilea material discografic – câteva piese sunt gata, numele este stabilit și, de asemenea, coperta este gata. Artistul a dezvăluit, potrivit sursei citate: „Deja am stabilit titlul, conceptul, design-ul, totul. Deja înregistrez câteva piese foarte puternice.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava