Concert pascal
MOPAN Suceava

Sam Smith a făcut un atac de panică în momentul în care a realizat cât de celebru devenise în SUA.
Cântărețul în vârstă de 22 de ani a mărturisit recent, potrivit contactmusic.com, că s-a blocat în momentul în care și-a dat seama cât de celebru devenise, dar a spus că va rămâne mereu cu capul pe umeri.

Într-un interviu pentru Digital Spy, el a spus: „Toată această treabă cu celebritatea în America nu a fost plănuită. Următoarea zi am avut un atatc de panică. Mă gândeam, ‘La naiba!’. Marea Britanie este foarte importantă pentru mine. Este totul pentru mine – e casa mea. Iubesc America, dar este foarte important pentru mine să mă aflu aici, în UK, să fiu un artist cunoscut aici.”

De când a devenit celebru, în urmă cu doi ani, autorul hit-ului ‘Stay With Me’ a cunoscut o mulțime de alte celebrități, dar a povestit că a fost de-a dreptul șocat când Kim Kardashian West l-a recunoscut la un eveniment.

„Am întâlnit-o pe Kim Kardashian West săptămâna trecută, iar ea m-a recunoscut! Am intrat în încăpere, iar ea a zis: ‘Ar trebui să-i trimit un mesaj lui Kanye, să-i spun că ești aici, el mi-a arătat muzica ta!’. Este foarte greu să reacționezi în fața unui astfel de eveniment. Mai mult, nu cred că oamenii ar trebui să treacă prin așa ceva.”, a povestit Sam Smith, potrivit sursei citate.

Starul a adăugat că el nu va lăsa niciodată ca faima să i se urce la cap.
„Cred că mi-aș pierde mințile! Încerc să dau atenție doar show-urilor pe care le susțin. Cu cât show-urile sunt mai de amploare, cu atât totul devine mai copleșitor.”, a mai spus britanicul.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava