MOPAN Suceava

Sam Smith a criticat BRIT Awards că nu a introdus categorii de gen neutru, notează contactmusic.com.

Cântăreţul britanic, a cărui identitate este non-binară, a fost exclus din categoriile diferenţiate în funcţie de gen de la Brit Awards 2021, care şi-a menţinut categoriile obişnuite, cu premii pentru ‘Cel mai bun artist solo’ şi ‘Cea mai bună artistă solo’. Acest lucru înseamnă că nu există loc pentru Sam Smith, care foloseşte ”ei” (they/them) ca pronume, după ce a anunţat că este non-binar, în septembrie 2019.

Pe contul său de Instagram, Sam a scris, potrivit sursei citate: „Muzica, pentru mine, a fost mereu despre unificare, nu despre dezbinare. Aștept cu nerăbdare un moment în care show-urile de premiere să reflecte societatea în care trăim. Să sărăbătorim pe toată lumea, indiferent de gen, rasă, abilitate, sexualitate, clasă.”

Un purtător de cuvânt al BRIT Awards a spus: „Sam este un artist britanic extraordindar și suntem de accord cu ceea ce a spus el astăzi. BRITS şi-au luat angajamentul de a dezvolta spectacolul, iar categoriile de gen sunt în curs de examinare. Însă, orice fel de schimbări realizate pentru a fi mai incluzive, trebuie să fie exact astfel – dacă o schimbare conduce neintenţionat la o incluziune mai redusă, atunci riscă să fie contraproductivă pentru diversitate şi egalitate. Trebuie să ne consultăm mai mult înainte de a face modificări, pentru a ne asigura că o facem bine.”

Ceremonia de decernare a trofeelor BRIT Awards din acest an va avea loc la data de 11 mai, data obişnuită, din luna februarie, fiind amânată în contextul pandemiei de coronavirus.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava