Concert pascal
MOPAN Suceava

Sam Smith s-a simțit foarte curajos după ce a mărturisit că este gay. Autorul hit-ului ‘I’m Not The Only One’ a spus, potrivit contactmusic.com, că este fericit că și-a găsit curajul să vorbească deschis despre sexualitatea sa, înainte de a-și lansa albumul de debut ‘In The Lonely Hour’, pentru că, astfel, fanii lui l-au putut cunoaște mai bine.

El a declarat în emisiunea lui Ellen DeGeneres, luni: „Am mărturisit la o vârstă foarte, foarte fragedă. Pur și simplu am simțit că trebuie să spun acest lucru înainte de a lansa albumul, ca oamenii să-l înțeleagă mai bine. Am simțit că am dat dovadă de mare curaj și am vrut să fac asta înainte de lansarea discului, pentru că, dacă o făceam după, oamenii ar fi spus că mint doar pentru a vinde albume.”

Cu toate acestea, artistul în vârstă de 22 de ani a spus că această mărturisire nu a fost ca o ușurare, pentru el le spusese celor din familia sa cu mult, mult timp înainte. „Nu am simțit acest lucru ca pe o mărturisire. Am știut și am spus familiei că sunt gay încă de când aveam vreo 4 ani. Mama mea mi-a spus că și-a dat seama de acest lucru de când aveam trei ani. Deci, nu a fost o mărturisire.”, a mai spus Sam Smith, potrivit sursei citate,

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava