Concert pascal
MOPAN Suceava

Sam Smith a început să lucreze la un nou album, informează contactmusic.com. Autorul hit-ului ‘Money On My Mind’ și-a lansat albumul de debut, ‘In The Lonely Hour’, anul acesta, dar este deja pe punctul de a termina un al doilea material discografic – câteva piese sunt gata, numele este stabilit și, de asemenea, coperta este gata. Artistul a dezvăluit, potrivit sursei citate: „Deja am stabilit titlul, conceptul, design-ul, totul. Deja înregistrez câteva piese foarte puternice.”

Starul în vârstă de 22 de ani a primit recent șase nominalizări la premiile Grammy pentru primul său album, dar spune că nu își va lua timp liber pentru a se odihni, pentru că el scrie cântece pentru a-și exprima sentimentele. „Eu cred că dacă ești o persoană creativă nu ai cum să te oprești din creat. Eu nu pot opri din a compune.”, a adăugat Sam Smith.

Cântărețul a mai spus că își dorește foarte mult să colaboreze cu prietenul său Ed Sheeran pe viitorul său material discografic. „El este doar unul, când vine vorba de celebritățile din această industrie. Pe el pot conta ca prieten. Pe el și pe Jessie Ware. Ed este un om minunat. El mă ajută și mă sfătuiește. Îmi doresc foarte mult să lucrez cu el.”, a mai spus Sam Smith, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava