Concert pascal
MOPAN Suceava

Sam Smith s-a putut bucura de o noapte liniştită în Boston, în weekend, fără să fie abordat de fani, pentru că nimeni nu l-a recunoscut, potrivit contactmusic.com.

Starul în vârstă de 26 de ani a reuşit să se bucure de o noapte într-un club din Massachusetts, fără ca fanii să îl recunoască, fără să facă o mulţime de selfie-uri.

Potrivit unei persoane care s-a aflat în acel club, muzicianul a venit cu un grup mic de prieteni, îmbărcat într-un trening negru, asortat cu un tricou negru. „Nu pot să cred că Sam consuma alcool. Nu pot să cred că oamenii nu l-au recunoscut. Credeam că va fi ‘sufocat’ de oameni, dar nu s-a întâmplat asta. Persoanele cu care era au avut grijă să nu îl recunoască nimeni şi să nu se apropie nimeni pentru a face forografii sau filmuleţe.”, a spus sursa, conform contactmusic.com.

Iubitul muzicianului, actorul Brandon Flynn – cu care are o relţie de opt luni – nu a fost cu el în weekend. „Brandon nu era cu ei.”, a adăugat sursa.

Programul foarte încărcat al celor doi nu le permite să petreacă foarte mult timp împreună, însă Sam a spus recent că este fericit că partenerul său îi înţelege perfect stilul de viaţă. „Ca în orice relaţie, este important să ai alături de tine o persoană care îţi înţelege viaţa. Suntem firi opuse, dar asemănătoare în foarte multe feluri şi este foarte plăcut să ai lângă tine un om care înţelege – mai ales în ceea priveşte călătoritul. Am o casă în Los Angeles şi mereu sunt peste tot. Este minunat, suntem tineri şi este frumos să călătoreşti.”, a explicat Sam Smith, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava