• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sam Smith a urat ´La mulți ani!´ ˝stâncii mele și celei mai bune prietene din întreaga lume˝, Tiffany Clare, conform contactmusic.com. Interpretul hit-ului ´Like I Can´ a ajuns pe Instagram cu urările sale extinse pentru ˝cea mai bună prietenă din întreaga lume˝, Tiffany Clare. Lângă o fotografie a celor doi, el a scris: ˝La mulți ani pentru cea mai bună prietenă din întreaga lume @tiffany_clare !! Tu ești stânca mea și casa mea.˝ ˝Fără tine în viața mea, aș fi o epavă!! Te iubesc foarte mult și mă simt foarte rău că nu pot fi cu tine astăzi.˝

Probabil artistul a găsit sprijin la Tiffany în ultimul timp, după ce anterior a recunoscut că se simte trist și că are ˝una din acele zile.˝ El a mai scris pe rețeaua socială: ˝Nu am să mint. Am fost un pic trist astăzi. Nu știu de ce. E una din zilele acelea.˝ Imediat după aceea a adăugat pe Twitter: ˝Ziua de ieri nu poate fi recuperată de noi, dar ziua de mâine este a noastră, pentru reușită sau eșec.˝

Între timp, Tiffany va primi, cu siguranță, un cadou din partea cântărețului în vârstă de 22 de ani, după ce, recent, a fost dezvăluit faptul că este unul dintre cei 20 cei mai bogați tineri muzicieni din țară, potrivit sursei citate. Pe lista celor mai bogați tineri muzicieni a ziarului Sunday Times, Sam s-a clasat pe locul 14 și deține o avere de 12 milioane lire sterline.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava