Concert pascal
MOPAN Suceava
Sâmbătă, 10 octombrie 2020, ora 17.00, la Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad, va avea loc întâlnirea aniversară: Astroclubul „Perseus” Bârlad – 10 ani de activitate.
Astroclubul „Perseus” a fost inaugurat pe 9 octombrie 2010, cu ocazia Săptămânii Mondiale a Spaţiului Cosmic, şi a fost în toată această perioadă cel mai important program de popularizare a astronomiei în rândul publicului bârlădean, prin organizarea de diverse activităţi de promovare a astronomiei, cum ar fi: Şcoala de vară de Astronomie „Descoperă Universul!”, taberele de astronomie în afara oraşului Bârlad, observaţii astronomice în stradă şi activităţi speciale, organizate cu prilejul unor fenomene astronomice deosebite.
La întâlnirea aniversară din 10 octombrie 2020 sunt aşteptaţi toţi membrii clubului de astronomie, atât cei activi din prezent, cât şi cei care s-au implicat în activităţile clubului din primii ani de la inaugurare.
De asemenea, la activitate este invitat să participe şi publicul bârlădean, interesat de acţiunile desfăşurate pe Secţia de Astronomie. În cadrul acestei întâlniri aniversare va avea loc şi vernisajul expoziţiei temporare cu imagini, realizate în cei 10 ani de la înfiinţarea Astroclubului „Perseus” Bârlad. Aceasta va fi deschisă spre vizitare până la 31 decembrie 2020.
Vă aşteptăm cu drag!
Organizator: Muzeograf, Ciprian Vîntdevară, Tel: 072907419
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava