Comenzi MOPAN Suceava

Sâmbătă, pe 8 iunie 2019, retailerul turc de modă Colin’s va inaugura primul său magazin din Suceava, în Iulius Mall. În ziua inaugurării, clienții beneficiază de un discount de 20% pentru orice achiziție.

Magazinul Colin`s va fi situat la parter, în proximitatea librăriei Cărturești. Brandul se diferențiază prin inovare, confort și calitate, dar și prin varietatea propunerilor vestimentare. În oferta noii locații din Iulius Mall Suceava se regăsesc articole de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, care preferă ținutele în tendințe și lejere.

Colin`s este un brand care se dedică stilului casual, axându-se în special pe denim. Colecțiile retailerului de modă sunt mereu adaptate tendințelor actuale, prin culori, tipuri de țesături și design, oferind în același timp un confort sporit.

Magazinul din Iulius Mall Suceava este cel de-al treilea pe care brandul de fashion îl deschide în rețeaua națională de centre comerciale a companiei IULIUS, după cele din ansamblul Palas Iași și Iulius Mall Cluj.

Colin`s a fost înființat în anul 1983, în Turcia, iar pentru că s-a făcut remarcat datorită calității denimului și varietății pe care o oferă, în prezent, numără peste 600 de magazine, în mai mult de 38 de țări. Primul magazin din România s-a deschis în anul 1997, ca franciză, iar in ultimii ani brand-ul este implicat direct în procesul de extindere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava