Concert pascal
MOPAN Suceava

Samsung Electronics România continuă, pentru cel de-al șaselea an consecutiv, programul educațional „TomorrowMe”. Într-un eveniment dedicat liceenilor din Piatra Neamț, care a avut loc la Colegiul Național Petru Rareș, Samsung i-a provocat pe aceștia să își afle profilul vocațional prin intermediul „TomorrowMe”, prima aplicație vocațională cu conținut 360o, dar și să discute deschis despre carieră împreună cu modele ale generației digitale.

Aici, elevii s-au întâlnit cu invitați speciali printre care Irina Păcurariu, Jurnalist și Prezentator TV, Ticu Lăcătușu, Alpinist și Geolog, Andrei Dăscălescu, Regizor, organizator al Festivalului Filmul de Piatra, Sabina Știrb, Public Affairs & Corporate Citizenship Manager Samsung SEE și Gabriela Condra, Regional Sales Manager – Moldova, eJobs, care și-au împărtășit experiențele profesionale și motivațiile care au stat la baza alegerilor luate în carieră, de-a lungul timpului. Totodată, reprezentanta Samsung Electronics România a vorbit elevilor despre experiențele și provocările pe care le-a avut în carieră, dar și despre aplicația TomorrowMe.

Andrei Dăscălescu a fost pasionat dintotdeauna de film și a știut că vrea să urmeze o carieră în domeniu. Ticu Lăcătușu le-a mărturisit elevilor de la Colegiul Național Petru Rareș că, deși a fost foarte bun la matematică și a ajuns chiar și după liceu să interacționeze foarte mult cu această materie, aceasta nu a fost favorita sa. În același timp, el i-a îndemnat pe elevi să își urmeze pasiunile și să exploreze cât mai multe opțiuni, chiar dacă nu și-au format încă o opinie finală referitoare la cariera pe care o vor urma.„Ne bucurăm că am putut fi alături de elevii din Piatra Neamț și sperăm că toate informațiile pe care le-au primit astăzi îi vor ajuta să își construiască mai ușor cariera ținând cont de profilul lor vocațional. Ca lider în tehnologie, Samsung continuă să se implice în proiectele educaționale care ajută tinerii să se pregătească pentru meseriile de mâine. Totodată, aplicația TomorrowMe, care îi ajută să își exploreze drumul profesional, le prezintă anul acesta elevilor atât perspectiva specialiștilor în HR și așteptările acestora de la viitori angajați, cât și povești inspiraționale care le vorbesc despre provocările din carieră”, a declarat Sabina Știrb, Public Affairs and Corporate Citizenship Manager, Samsung Electronics România. În cadrul acestui eveniment, liceenii au avut ocazia să descopere ce carieră li se potrivește, prin aplicația vocațională #TomorrowMe powered by Samsung. Aplicația a primit anul acesta o actualizare care aduce în premieră conținut 360o pentrumediul educațional. Un director de HR vorbește elevilor despre așteptările pe care oamenii de specialitate le au de la viitorii angajați, iar designerul Alexandra Calafeteanu, Monica Jitariuc, Managing Partner al agenției de comunicare MSLGROUP The Practice și Mihai Pohonțu, VR Emerging Platforms Samsung SUA le împărtășesc elevilor detalii despre parcursul lor profesional și despre principalele provocări cu care se confruntă în construirea unei cariere. Caravana Samsung „TomorrowMe” le-a oferit elevilor din Piatra Neamț posibilitatea de a afla ce profesie li se potrivește într-o eră digitalizată și care sunt oportunitățile lor de dezvoltare profesională. Informațiile despre pașii necesari pentru urmarea unei cariere vocaționale sunt disponibile în aplicația #TomorrowMe dezvoltată de Samsung Electronics România, cu date relevante despre piața locală a muncii. Aplicația este disponibilă gratuit în Galaxy Apps și în Google Play. Totodată, aplicația este disponibilă și în variantă desktop, pe link-ul http://www.tomorrowme.ro. Aplicația este integrată cu programele educaționale actuale și cu cerințele din piața muncii, punând la dispoziția elevilor de liceu și nu numai un test rapid prin care își pot descoperi vocația. În funcție de profilul vocațional rezultat, utilizatorii primesc informații despre ce studii trebuie să urmeze și care sunt etapele carierei alese.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, aparaturii medicale, a sistemelor de rețea, a semiconductorilor și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava