Samuel L. Jackson va fi recompensat cu premiul ‘Lifetime Acheievement Award’ în cadrul festivalului de film din Dubai, informează contactmusic.com. Printre celebrităţile care au mai primit acest trofeu se numără Oliver Stone, Martin Sheen şi Omar Sharif.

Actorul, nominalizat la Oscar pentru rolul secundar pentru performanţa din ‘Pulp Fiction’ și de patru ori nominalizat la Globul de Aur de-a lungul unei cariere de 44 de ani, va adăuga, astfel, încă o distincţie pe lunga sa listă. „Este o deosebită onoare să primesc trofeul ‘Lifetime Acheievement Award’ în cadrul festivalului internaţional de film din Dubai. Este minunat să fii inclus în comunitatea cinematografică din Emirate şi abia aştept să cunosc toţi regizorii şi oamenii minunaţi de acolo.”, a spus Samuel L. Jackson într-o declaraţie oficială.

Dubai International Film Festival este cel mai important eveniment cinematografic din Orientul Mijlociu. Ceremonia de decernare a premiului va avea loc pe 7 decembrie, în ziua în care se dă startul celei de-a 13-a ediţii a festivalului anual.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava