MOPAN Suceava

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a anunţat că îşi propune ca în campania electorală pentru alegerile parlamentare să intre în contact cu cât mai mulţi locuitori ai municipiului Suceava, pentru a le vorbi despre ceea ce a făcut pentru aceştia în ultimii patru ani, dar mai ales, pentru a le prezenta obiectivele pe care şi le-a propus să le realizeze într-un viitor mandat de deputat în Colegiul nr.1 Suceava. În cadrul primei acţiuni electorale, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a întâlnit cu locuitorii cartierului Iţcani, la discuţii fiind prezent şi preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, candidat pentru Colegiul nr.2 Senat. „În prima zi de campanie, am ales să mă întâlnesc din nou cu cetăţenii din Iţcani. La întâlinire am fost împreună cu Gheorghe Flutur, candidatul pentru Senat în acest colegiu. Diaologul a fost unul viu şi interesant. Am vorbit despre promisiunile făcute în campania trecută faţă de locuitorii acestui cartier istoric al Sucevei, promisiuni pe care mi le-am onorat. Împreuna cu municipalitatea suceveană, am fost mereu cu sufletul şi fapta lângă aceşti oameni: am reuşit, prin dezbatere parlamentară, să obţin transferarea unei suprafeţe de teren pentru noul cimitir din Iţcani , am susţinut şcoala şi modernizarea ei şi am fost alături de oameni atunci când gospodăriile le-au fost inundate. În viitorul mandat mi-am propus să susţin refacerea Gării Iţcani, monument de patrimoniu, să dirijez fonduri, prin amendamente la Legea bugetului, pentru modernizarea infrastructuii rutiere şi să mă implic în continuare în rezolvarea problemelor oamenilor”, a declarat Sanda Maria Ardeleanu.

De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a aflat în dialog cu sucevenii, fie ei comercianţi, fie ei cumparători, în Piaţa Mare din centrul Sucevei. „M-am bucurat să mă întâlnesc cu sucevenii veniţi la cumpărături în Piaţa Mare. Alături de o parte a staff-ului meu de campanie, am stat îndelung de vorbă cu oamenii. Am fost înconjuraţi cu multă simpatie, vorbe frumoase, îndemnuri sincere, observaţii critice. Nu au fost puţine problemele care mi-au fost semnalate şi nu voi renunţa să fac orice demers legal pentru a găsi soluţii pentru sucevenii mei“, a arătat Sanda Maria Ardeleanu. De precizat că în cadrul discuţiilor, Sanda-Maria Ardeleanu a promis că va susţine în plan legislativ generalizarea after- school-ului gratuit începând cu clasa pregătitoare şi până la clasa a IV-a.

Nu în ultimul rând, în cursul zilei de duminică dialogul cu locuitorii municipiului Suceava a continuat în Piaţa Mică, acolo unde deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a continuat să le răspundă sucevenilor la zecile de întrebări pe care aceştia le au, unul din scopurile acestor întâlniri fiind tocmai cel de a menţine comunicarea firească care trebuie să existe între cetăţeni şi persoana care îi reprezintă în Parlamentul României. „Am constatat că sucevenii sunt foarte informaţi. Îmi cunosc activitatea şi am intrat uşor cu ei în dalog. Ştiau ceea ce am făcut pentru ei şi la fel de exact ceea ce pot să mai fac intr-un nou mandat de deputat. Discutând cu oamenii, observ că obiectivele mele se regăsesc în lunga lor listă de nevoi. Vreau să le fiu alături şi după 9 decembrie, la fel de transparent, neîntrerupt şi cu mult respect faţă de toate problemele. Fiind în zona Universităţii foarte multă lume mi s-a adresat cu calitatea de Profesor, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu promiţând în continuare sprijin pentru afirmarea universităţii sucevene”, a mai spus Ardeleanu. Trebuie spus că la întâlnirile cu sucevenii a fost prezenţi şi liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru Senat în colegiul colegiul nr. 2 Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava