MOPAN Suceava

Familia Sandrei Bullock s-a mărit cu un membru. Potrivit contactmusic.com, este vorba despre o fetiță, Laila, în vârstă de trei ani, pe care actrița a adoptat-o din Louisiana, dintr-un orfelinat. Se pare că fetița s-a acomodat foarte bine, înțelegându-se de minune cu Sandra și cu noul ei frățior, Louis.

Faimoasa actriță, care nu are copii biologici, a adoptat pentru prima dată un bebeluș din New Orleans, care acum are cinci ani. Și, se pare că ‚meseria’ de părinte singur îi place foarte mult, din moment ce acum a adoptat-o pe Laila.

Adopția este un lucru destul de comun printre celebrități, care aleg să se foloseaască de privilegiile lor pentru a ajuta pe cei aflați în dificultate. Printre starurile care au ales să facă acest pas se numără și Madonna. Vedeta are doi copii adoptați, pe David Banda, pe care l-a adus în familia sa în 2006, și pe Mercy James, care a devenit fetița Madonnei în 2009. Ambii copii sunt din Malawi.

Și Angelina Jolie are adoptați mai mulți copii. În 2002, în timpul unor filmări în Namibia, Jolie a vizitat Cambodia și a adoptat-o pe Maddox Chivan, care avea 7 luni. Mai târziu, a adoptat-o pe Zahara din Ethiopia și apoi pe Pax din Vietnam.

Printre vedetele de la Hollywood, care au adoptat copii, se mai numără Charlize Theron , Lionel Richie, Hugh Jackman și Tom Cruise.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava