Concert pascal
MOPAN Suceava

Sandra Bullock este o mamă „extrem de sinceră” și își dorește să își vadă copiii crescând și devenind „ceea ce sunt sortiți să devină”.

Vedeta din ‘Bird Box’ are doi copii, pe Louis, în vârstă de nouă ani, și pe Laila, în vârstă de șapte ani. Ea a spus într-un interviu pentru Entertainment Tonight, conform contactmusic.com: „Sunt binecuvântată cu acești copii extraordinari, iar eu sunt o mamă extraordinar de sinceră. Ei știu exact ce reprezintă orice lucru. Sunt curajoși și sunt în siguranță și sunt fericiți. Vreau să îi văd crescând și devenind ceea ce sunt sortiți să devină, iar eu să îi pot ajuta. Doar atât îmi doresc.”

Într-un interviu anterior, Sandra a mărturisit că obișnuiește să se „panicheze foarte tare în legătură cu orice” ține de copiii ei și lumea exterioară și că încearcă mereu să își depășească fricile, pentru ca fata și băiatul ei să aibă și libertate. „Devii atât de bun la a spune ‘nu’, încât te panichează absolut orice. Trebuie să te oprești și să te întrebi ‘De ce tocmai am spus nu? De ce nu chiulim, pur și simplu, într-o zi de la școală să ne bucurăm de viață?’ Mereu încerc să îmi depășesc fricile.”, a spus Sandra Bullock, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava