Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Sandra Bullock a mărturisit că îi este frică să zboare, potrivit showbizspy.com. În noul ei film, thrillerul SF ‘Gravity’, faimoasa actriță intră în pielea unei cosmonaute pierdută în spațiu. Pentru acest rol, Bullock a trebuit să fie legată în niște hamuri speciale și a fost pusă într-un cub în care toate elementele din jurul ei se mișcau, iar ea stătea pe loc. Cu toate acestea, actrița a mărturisit că i-a fost mai ușor așa, decât dacă ar fi trebuit să filmeze într-un avion.

Ea a declarat, potrivit sursei citate: ”Mi-e îngrozitor de frică să zbor. Orice mi-au cerut să fac, în afară de asta… am făcut, nu mi-a păsat. Nu mi-a păsat de nimic, atâta timp cât nu m-au pus să filmez într-un avion.”

Sandra Bullock s-a antrenat timp de șase luni pentru acest rol și a continuat să o facă și în timpul filmărilor. ”Am vrut doar să ajung la o condiție fizică care să-mi permită să pot să duc la îndeplinire orice sarcină. Am vrut să ajung să arăt ca ea (cosmonauta), să fiu cât mai masculină, pentru că, în poveste, ea a pierdut atât de multe în viață, încât a încetat să facă orice îi amintea de ceea ce a fost cândva, mamă și femeie.”, a mai spus actrița, potrivit aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava