MOPAN Suceava

A ieșit scandal la botezul de fițe al mezinei Sânzianei Buruiană și a fostului fotbalist Nicolae Zuluf. Acesta din urmă a chemat lăutarii la botezul micuței Antonia și, la un moment dat, după câteva pahare, din euforia evenimentului, și-a vărsat năduful. Fostul fotbalist de la Concordia Chiajna a tunat și a fulgerat chiar la adresa rudelor lui apropiate care nu și-au făcut timp să vină la botezul mezinei Antonia, potrivit click.ro.

“Am invitat neamurile, mă refer la unchiul meu, la verișoara mea, dar nu au venit, că ei fac blocuri. Fac milioane de euro. Ei sunt oameni bogați, cu milioane de euro și e normal că trebuie să facă în continuare. Ei nu pot însă să vină joia la botez, ce să le fac. Am zis: <Bine, stați acasă, ce să vă fac?> N-am nevoie de neamuri, am nevoie de oameni simpli. Se zice că ce mult te iubesc neamurile și, de fapt, te iubesc neamurile de nu mai pot”, a declarat Zuluf, supărat, chiar în toiul petrecerii, pentru Xtra Night Show (Antena Stars), notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-scandal-dupa-ce-sanziana-si-zuluf-au-luat-teapa-de-la-neamuri-am-facut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava