Concert pascal
MOPAN Suceava

Sub egida Comisiei Europene, în perioada 23-30 septembrie 2017 va avea loc pe toată întinderea Europei, cea de a III-a ediție a Săptămânii Europene a Sportului. Evenimentul continuă să promoveze sloganul #BeActive ca un îndemn direct și simplu la mișcare.

Săptămâna Europeană a Sportului vizează promovarea participării la activități sportive și fizice dar și sensibilizarea cu privire la numeroasele beneficii ale mișcării. Săptămâna este pentru toți,  indiferent de vârstă, mediu de proveniență sau condiție fizică. Sloganul #BeActive își dorește să reunească cu ajutorul exercițiului fizic indivizii, autoritățile publice, mișcarea sportivă, organizațiile societății civile dar și sectorul privat.

Temele de interes în anul 2017 sunt : mediul educațional, locul de muncă, activitățile în aer liber, cluburile sportive și centrele de fitness. În decursul acestei săptămâni se va organiza o gamă largă de inițiative și activități în jurul acestor elemente, la diferite niveluri (european, național, local și regional).

În județul Suceava vor avea loc evenimente legate de sportul școlar (crosuri, gimnastică, înot, jocuri sportive,tir cu arcul, tir sportiv), sport în cluburi private, sport la locul de muncă, sport în natură, sport în centre de fitness-aerobic. Acestea se vor desfășura în localitățile Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Solca, Rădăuți, Dumbrăveni, Ilișești, Siminicea, Șcheia.

Proiectul este derulat de Comisia Europeană în cadrul Programului Erasmus +, având coordonator național Federația Română Sportul pentru Toți, cu cofinanțarea Ministerului Tineretului și Sportului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava