MOPAN Suceava

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, Bilca, Voitinel și Gălănești, au intervenit cu șapte autospeciale de stingere și  o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus.

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul unei bucătării de vară și cel al casei de locuit, cu pericol de propagare la interiorul construcțiilor afectate.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei (64 ani), care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost stabilizată și, ulterior, a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Au ars acoperișul anexei, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, și cel al casei de locuit, pe 70 de metri pătrați. De asemenea, s-au degradat tavanele celor două construcții.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum amplasat necorespunzător ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 22:15, iar pompierii au salvat anexele

Șapte autospeciale de pompieri au intervenit câteva ore pentru a stinge un incendiu de proporții la o gospodărie din Vicovu de Sus. Proprietarei i s- a făcut rau, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava