• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Șapte elevi suceveni s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Istorie. Conform Inspectoratului Școlar, patru elevi sînt de la Colegiul Național „Nicu Gane” din Fălticeni: Andrei-Matei Vasiliu, clasa a VIII-a, Simina-Teodora Buculei, clasa a IX-a, Lavinia-Christiana Vultur, clasa a X-a și Tudor Sandu, clasa a XI-a. S-au mai calificat Oana Străjer, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Cîmpulung, Iuliana Țibichi, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava și Cornelia Mihaela Sfichi, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți. La etapa județeană a Olimpiadei de Istorie au participat 105 elevi. Faza națională a competiției este programată în perioada 22-26 aprilie, la Drobeta Turnu Severin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava