• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Atleţii de la Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava s-au întors cu şapte medalii de la Campionatul Naţional Universitar pentru seniori, tineret şi juniori I, competiţie care s-a desfăşurat la Pitesti.

Andrei Gafiţa a reuşit să cucerească medalia de aur la 10 kilometri marş, proba în care locul al doilea i-a revenit unui alt sportiv de la USV, este vorba de Natanael Rotaru. Marius Musteaţă a devenit campion naţional universitar în proba de aruncare a greutăţii şi s-a clasat pe locul 3 la aruncarea discului. De asemenea, Alin Firfirică a cucerit aurul la aruncarea discului şi argintul în proba de aruncare a greutăţii. Cel de-al patrulea titlu naţional universitar al sportivilor de la USV a fost adus de atleta Lenuţa Burueană, în proba de aruncare a greutăţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava