Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate cinci persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externată o persoană. În aceeași perioadă au decedat șapte persoane ca urmare a infecției cu Covid – 19.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 208, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 35.

Din totalul celor 552 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 74 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 22 pacienți sunt în zona tampon și 456 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 74 pacienți diagnosticați Covid-19, 25 prezintă forme medii ale bolii, 34 au forme severe și 15 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (6 pacienți ventilați non – invaziv și 2 pacienți intubați, ventilați invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 396 paturi libere, din care 147 pentru pacienți Covid-19, 232 în sectorul non-Covid, 17 pentru zona tampon.

La unitatea de anestezie și terapie intensivă a Spitalului Județean Suceava sunt disponibile trei paturi pentru pacienți Covid, sunt 22 ventilatoare libere, din care 10 pentru pacienții Covid-19 și 12 pentru pacienții non- Covid.

De asemenea, la unitatea de terapie intensivă a Spitalului Municipal Rădăuți sunt libere șapte locuri, în timp ce la aceeași secție a spitalului din Fălticeni nu sunt paturi pentru pacienții Covid.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava