• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

După ce Oana Roman a dezvăluit că în căsnicia ei lucrurile nu stau cam roz și că se ceartă cu în ultima vreme cu soțul ei, Marius Elisei, cei doi au plecat într-o escapadă romantică la Cannes, în Franța. De asemenea, mama Oanei, Mioara Roman, a spus că mariajul fiicei ei este pe terminate din cauza sărăciei, potrivit click.ro.

 Se pare că lucrurile nu stau chiar așa, având în vedere că fiica fostului premier se află în vacanță într-o destinație nu tocmai ieftină, mai scrie sursa citată. Oana Roman a publicat o serie de imagini din vacanța la Cannes, pe contul ei de Facebook, alături de următorul mesaj: „Am ajuns în locul pe care îl iubesc cel mai mult. Ne-au întâmpinat mandarinii și lămâii. Încercăm să ne deconectăm și să ne redescoperim. O săptămână doar pentru noi.”

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/saracii-oana-roman-si-sotul-ei-isi-salveaza-casnicia-la-cannes

„Săracii” Oana Roman și soțul ei își salvează căsnicia la Cannes, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava