Sarah Jessica Parker îi cumpără băiatului său doar haine second-hand. Actriţa americană este cunoscută cel mai bine datorită rolului interpretat în ‘Sex and the City’, Carrie Bradshaw, o femeie stilată, care purta doar haine create de designeri.

Când vine vorba de hainele copilului ei, Sarah a mărturisit că mereu îi cumpără obiecte vestimentare care au mai fost purtate înainte şi nu noi. „Fiului meu, James Wilkie, îi cumpăr doar haine second-hand. Documentarul ‘The True Cost’ (care prezintă impactul pe care moda îl are asupra oamenilor şi asupra planetei) m-a schimbat cu adevărat.”, a mărturisit actriţa, potrivit contactmusic.com.

Sarah nu a comentat asupra modului în care ea şi soţul ei, actorul Matthew Broderick, aleg haine pentru fetiţele lor, gemenele Tabitha şi Marion.

Însă, când vine vorba de linia sa de încălţăminte, SJP by Sarah Jessica Parker, nu face compromisuri care ar afecta calitatea produselor. Ultima sa colecţie, făcută în colaborare cu Net-a-Porter, pune la dispoziţia doritoarelor pantofi cu toc sau fără, din satin, cu aplicaţii metalice ori bijuterii, în culori vibrante, cu preţuri pornind de la 355 de dolari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava