Concert pascal
MOPAN Suceava
Sarbatoreste romaneste la Cine Grand! De Ziua Nationala, Cine Grand te asteapta cu cele mai bune filme romanesti aparute in ultima perioada. „Aferim”, „Acasa la tata”, „Box”, „Lumea e a mea”, „Un etaj mai jos” si „America, venim!” sunt cele sase filme special pregatite de Cine Grand pentru a va introduce in spiritul Zilei Nationale.
Pentru amatorii de actiune, propunerea se numeste „In the heart of the sea”! Marele pericol se ascunde in inima marii! Vino la Cine Grand sa-l vezi pe puternicul Chris Hemsworth in lupta cu monstrul apelor, o balena ucigasa care distruge o ambarcatiune si porneste pe urmele echipajului! Vor reusi membrii acestei nave sa scape de furia dezlantuita a balenei? Filmul are avanpremiera la Cine Grand pe 2 si 3 decembrie iar biletele sunt disponibile pe www.cinegrand.ro!
Julia Roberts si Nicole Kidman incearca sa dezvaluie un mare secret care ramasese neelucidat timp de 13 ani! „The secret in their eyes” are avanpremiera la Cine Grand pe 2 si 3 decembrie!
James McAvoy si Daniel Radcliffe prezinta un horror cu nume celebru inspirat dintr-un clasic al scriitoarei Mary Shelley! „Victor Frankenstein” are, de asemenea, avanpremiera la Cine Grand pe 2 si 3 decembrie!
Vesti bune si pentru cei mici! Doua animatii extrem de simpatice, „Valiant rooster” si „Good dinosaur” vor putea fi vizionate in urmatoarea perioada la Cine Grand.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava