MOPAN Suceava

Echipa de rugby CSM Bucovina Suceava se pregăteşte pentru partea a doua a sezonului competiţional 2013. Formaţia suceveană dispune de un lot numeros de jucători la care s-au mai adăugat şase, ba chiar şapte nume noi faţă de prima parte a campionatului.
Din gruparea suceveană vor face parte şase jucători de la CSŞ Gura Humorului, campioni naţionali de juniori Under 19. Octavian Scolobiuc, Alin Elisei, Adrian Varvaroi, Ilie Lupu, Andrei Drelciuc şi Ionuţ Olari au semnat cu gruparea pregătită de profesorul Constantin Vlad. Alături de ei se va mai afla Codrin Prorosciuc, revenit după o pauză competiţională.
„Mă bucură faptul că o parte din campionii naţionali de la CSŞ Gura Humorului ne-au ales pe noi. Avem la dispoziţie un lot numeros şi concurenţa pe posturi va fi acerbă. În acest sens miercuri, 24 iulie, vom organiza un joc şcoală între echipa Under 21 şi „Generaţia Unită”, formată din ceilalţi jucători, pentru a vedea cine merită să fie titularizat. Pentru a fi cât mai obiectivi, peste o săptămână va avea loc revanşa.
În acest moment ne aflăm pe locul V în Divizia Naţională, foarte aproape de locul IV şi ne-am dori să ajungem pe această poziţie pentru a putea participa la turneul play-off. Nu avem ca obiectiv şi nici posibilitatea de a promova, dar pentru tinerii noştri jucători va fi o experienţă în plus să joace împotriva celor mai bune formaţii din eşalonul secund al rugbiului românesc” a declarat antrenorul Constantin Vlad.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava