Concert pascal
MOPAN Suceava

Șase mașini au fost avariate în urma unui accident care a avut loc joi seara în intersecția din Areni, în apropierea Primăriei Suceava. În timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul 1 Mai, pe fondul vitezei neadaptate, un localnic de 21 de ani, a intrat în coliziune față spate cu autoturismul condus în fața sa de un bărbat de 63 de ani, din localitate, după care, a trecut pe banda a doua de circulație, intrând în coliziune față spate cu o mașină condusă de un bărbat de 36 de ani, tot din localitate, care staționa în coloană la culoarea roșie a semaforului electric. Autoturismul a ricoșat apoi în altă mașină condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Șcheia, care staționa pe prima bandă a aceluiași sens de deplasare, la culoarea roșie a semaforului electric.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani a fost proiectat în autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Suceava, care staționa în fața sa și care, a fost proiectat la rândul lui în autoturismul condus de un localnic de 60 de ani, care staționa la culoarea roșie a semaforului electric.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 21 de ani,  vinovat de producerea evenimentului, a altor doi conducători auto, respectiv cel de 36 de ani și cel de 27 de ani, ambii localnici,  precum și a unei femei de 34 ani, localnică, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 36 ani.

Conducătorii auto implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava