MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute la Reșița s-au desfășurat Campionatele Naționale de Iarnă la Marș pentru seniori, tineret și juniori. Atleții de la CSM Suceava au avut o comportare de excepție reușind să urce de șase ori pe podiumul de premiere.

Andrei Gafița, sportiv pregătit de antrenorul Radu Mihalescu, a cucerit titlul de campion național la categoria juniori II. Mărșăluitorii suceveni au mai câștigat alte patru medalii de argint. Pe cea de-a doua treaptă a podiumului de premiere a urcat Florin Mocuța la categoria seniori. Sportivul de la CSM Suceava este pregătit de Silviu Casandra. Tot unul din atleții antrenați de Silviu Casandra, Cătălin Șuhani, a cucerit argintul la categoria tineret.

Celelalte titluri de vicecampioană națională au revenit echipei masculine la seniori și celei feminine la categoria tineret. Această ultimă echipă a cucerit și o medalie de bronz la categoria seniori. Din echipa masculină a CSM Suceava au făcut parte sportivii Florin Mocuţa, Ilie Rătundu şi Cătălin Şuhani, sportivi pregătiţi de fostul campion Silviu Casandra.

Echipa feminină a CSM Suceava a fost alcătuită din: Alina Onofrei, Ioana Agape şi Sânziana Mandiuc, primele două atlete fiind antrenate de Silviu Casadra, ultima de Radu Mihalescu.

De menționat faptul că, în urma rezultatelor de excepție, Andrei Gafița și Florin Mocuța și-au câștigat dreptul de a reprezenta România la Balcaniada care va avea loc pe 20 aprilie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava