• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Şase persoane au fost rănite, dintre patru copii, într-un accident care a avut loc sâmbătă la amiază în comuna Dărmăneşti. În timp ce conducea autoturismul în interiorul comunei Dărmăneşti, o femeie de 35 de ani, din comuna Calafindeşti, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Stop” și a intrat în intersecţia cu DN 2, lovind în lateral autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 57 de ani, din Fălticeni.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto și a patru pasageri din autoturismul acesteia, toţi minori cu vârste între un an şi cinci ani, precum și rănirea ușoară a unei femei de 49 de ani din municipiul Fălticeni, pasageră în autoturismul care circula regulamentar.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava