Șase studenți ai Facultății de Inginerie Alimentară din cadrul Universității Suceava au fost recompensați de conducerea USV cu Bursa de Excelență „Ștefan cel Mare”, în valoare de 8.000 de lei. Evenimentul a avut loc astăzi, în Auditorium-ul „Joseph Schmidt”, cu ocazia manifestărilor dedicate împlinirii a 54 de ani de la înființarea instituției de învățămînt superior. Anul trecut, studenții premiați s-au clasat pe locul 5 la faza internaţională a concursului de creare de produse alimentare eco-inovative „Ecotrophelia”. Este vorba despre Loredana-Elena Sîrghie, Mariana-Violeta Bejinariu, Ecaterina-Flavia Iloaei, Ovidiu-Marian Apetrei, Alexandru-Iulian Buchi şi Alexandru Buţerchi. Studenții de la Inginerie Alimentară au propus produsul „ForestROut-conserve de păstrăv tip pastă”, cu care s-au impus la etapa națională a „Ecotrophelia”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava