Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că potrivit situației întocmită de către Direcţia de SĂnătate Publică Suceava, la nivelul județului se înregistrează un număr de 2871 de persoane declarate vindecate. În ultimele 24 de ore au fost internate în spital 6 persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 5 persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical. În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 424 de pacienți, dintre care 123 pacienți Covid-19, 200 pacienti nonCovid şi 91 pacienți în sectorul tampon. În Secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean sunt internați un număr de 18 pacienți, 13 pacienți sunt neventilați și 5 pacienți sunt ventilati. La nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 45 de pacienți Covid-19 și 16 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

De asemenea, astăzi, la ora 9:00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, în autoizolare la domiciliu mai erau 5.059 de persoane, iar în carantină instituționalizată doar o singură persoană.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Şase suceveni au fost internaţi cu noul Covid-19, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava