Concert pascal
MOPAN Suceava

Interpreta de muzică folclorică Saveta Bogdan a ajuns la o vârstă respectabilă, de 76 de ani, însă reușește să se mențină în continuare tânără, atât în exterior, cât și pe interior. Artista a confirmat recent că se iubește cu un bărbat mai tinerel, mărturisind și care sunt secretele sale de frumusețe!

Saveta Bogdan este o artistă apreciată de public, care pe lângă priceperea sa în domeniul muzical știe și cum să își facă apariția pe scenă! Îndrăgita cântăreață are propriul ritual de înfrumusețare, pentru a se asigura că aparițiile ei sunt mereu la înălțime, notează click.ro.

„Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. De Ziua Îndrăgostiților a venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză. Dar faptul că a venit, și că am pe cineva, mă face să mă simt bine. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație. Mă întreabă dimineața ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Vorbim și la 2 noaptea.”, a mărturisit artista, pentru Ciao, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/saveta-bogdan-secretele-relatiei-cu-iubitul-636832.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava