MOPAN Suceava

Un studiu realizat de Julius Meinl în patru orașe din Europa arată că cei mai mulți oameni consideră invitația la o cafea ca fiind cel mai simplu gest de a spune „Mulțumesc” cuiva. Cu ajutorul campaniei „Say Thank You”aceste gesturi pot fi mai ușor de înfăptuit, iar o cafea comandată aduce pe loc un voucher pentru o viitoare cafea gratis ce poate fi oferit cadou unei persoane dragi.

Pentru a marca cea de-a 160-a aniversare, Julius Meinl își îndreaptă atenția asupra simplelor acte de recunoștință și încurajează toți iubitorii de cafea să se reconecteze cu oamenii dragi, să le dăruiască o cafea și să le spună „Mulțumesc”. Mecansimul campaniei este unul simplu: cumperi o cafea Julius Meinl dintr-o locație parteneră și primești pe loc un voucher pentru o viitoare cafea gratuită. „Say Thank You” se desfășoară în perioada 20aprilie – 31 mai în toate cafenelele participante la campanie din țară.

„«Say Thank You» este o campanie cu ajutorul căreia ne dorim să readucem în prim plan importanța gesturilor simple de recunoștință față de cei dragi. O cafea Julius Meinl oferită în semn de apreciere poate inspira și alte acte de bunătate de care avem nevoie mereu, dar mai ales acum, în această perioadă tensionată. Mai mult decât atât, ne-am dorit să venim și în sprijinul cafenelelor partenere, care au depășit contextul pandemic.Oferim mai mult decât o cafea gratuită, oferim oportunitatea de a te reconecta cu cei dragi și de a-i face să zâmbească doar cu un simplu  «Mulțumesc».”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.

Campania „Say Thank You”sprijină cafenelele din întreaga lume și vrea să inspire peste 100.000 de „Mulțumesc”în această primăvară. Pentru fiecare cafea comandată, de vineri până duminică, încafenelele participante din România, vei primi un voucher pentru a oferi cuiva drag o ceașcă de cafea Julius Meinl din partea ta. Voucher-ul poate fi folosit de luni până joi în locația care l-a eliberat.

Mai multe detalii despre campania „Say Thank You” și harta locațiilor participante se găsesc aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava