Concert pascal
MOPAN Suceava

În runda a XVII-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava a jucat un meci de șase puncte în compania contracandidatei directe la calificarea în play-off, SC Bacău. Organizatorii au făcut eforturi ca terenul de pe stadionul ”Areni” să arate practicabil, gazdele au folosit un echipament alb, de ”camuflaj” pe zăpadă, dar acest lucru nu le-a folosit pentru că SC Bacău i-a ”reperat” și învins clar cu 3-0.
Prima repriză a fost dominată de elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu, însă execuțiile lor au fost imprecise de fiecare dată, mingea nereușind să intre în plasa porții băcăuane. Și începutul părții secunde a aparținut gazdelor, însă ghinionul i-a urmărit constant, ultimul șut care ar fi trebuit să fie însemne gol fiind de fiecare dată imprecis. În mod normal, ai fi zis că cei de la SC Bacău nu sunt obișnuiți cu frigul și zăpada, însă lucrurile nu au stat deloc așa. La un contraatac din minutul 70, Hurdubei își păstrează echilibrul și calmul și-l învinge pe âportarul sucevenilor, Niga. Rapid CFR Suceava a revenit furibund în atac, dar steril și același Hurdubei, care parcă avea ”patine” în loc de ghete, a majorat scorul la 2-0 pentru SC Bacău. Nu s-a terminat așa pentru că Vraciu a făcut 3-0 pentru băcăuani dintr-un penalty. Scorul ar fi putut fi mult mai sever, dar portarul sucevenilor a fost inspirat pe final.
Înfrângere dureroasă pentru Rapid CFR Suceava în disputa cu C Bacău și de la ”iluziile” de Liga I s-a ajuns la realitatea locului șapte în clasament, la patru puncte de play-off!
În ultima etapă din acest an, Rapid CFR Suceava va juca pe 5 decembrie pe terenul celor de la Oțelul Galați.

Rapid CFR Suceava: Niga – D. Bălan, R. Sava, S. Ciobanu, Semeghin (cpt.) – Golofca, Sumanariu, Sfrijan, Vrabie – Şvichi,  M. Negru.
Rezerve: Hânţescu – Mateiciuc, Aeroaiei, Vornicu, Enciu, G. Apostol, Ed. Sandu.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

SC Bacău: Bg. Miron (cpt.) – Burcă, I. Ursu, Vraciu, C. Neagu, L. Dumitriu, A. Corban, A. Ignea, Adăscăliţei, Mihălăchioaie, Sascău.
Rezerve: Ureche – I. Vlad, Sahru, Nemţanu, Drugă, Hurdubei, Ţuţu.
Antrenor: Cristian Popovici

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava