Concert pascal
MOPAN Suceava

Iubitorii fotbalului sucevean au venit în număr destul de mare în tribunele stadionului ”Areni” pentru a putea urmări, sâmbătă 14 martie, meciul dintre Rapid Suceava și SC Bacău, partidă contând pentru etapa a XIX-a a seriei I a Ligii a II-a. În pofida gazonului moale, jocul a fost frumos, gazdele având o sumedenie de ocazii de a marca. ”Vioara întâi” a disputei dintre Rapid Suceava și SC Bacău a fost echipa gazdă care s-a impus la final doar cu 2-0.
Începutul meciului a fost unul destul de lejer, elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu evoluând parcă la relanti. A fost doar o impresie pentru că terenul alunecos a cauzat mari probleme de control și de transmitere a balonului. Mai activ decât atunci când juca pe postul de mijlocaș central, Apostol a reușit primul gol al meciului în minutul 24. Din postura de fundaș stânga, el înlocuindu-l la acest joc pe Semeghin accidentat serios, Apostol a făcut două ”un-doi-uri” cu adversarii și a șutat surprinzător pe colțul scurt deschizând scorul.
Cea mai frumoasă fază a partidei l-a avut ca protagonist pe atacantul Buziuc, șutul acestuia cu boltă de la 40 de metri surpinzându-l ieșit pe portarul băcăuanilor. Spre norocul său bara transversală s-a opus unui gol de poveste, norocul său continuând pentru că micul Golofca a trimis mingea din plonjon drept în brațele sale. Formația suceveană a mai marcat totuși o dată prin Golofca, reușita fiind anulată cam ”dubios” de un tușier pentru că jucătorul sucevean a venit la învăluire, deci din spate către balon.


A fost doar 1-0 la pauză pentru Rapid Suceava în duelul cu SC Bacău, în economia jocului și a ocaziilor de gol avute contând foarte mult faptul că gazdele nu au avut pe teren niciun jucător de stângaci.
Și după reluarea partidei la ”timona” partidei s-a aflat tot Rapid Suceava. Elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu au ratat din toate pozițiile, chiar și de la 2 metri de poartă. Primul jucător de picior stâng care a intrat pe teren pentru suceveni, Mircea Negru, a înscris golul doi pentru gazde. Experimentatul atacant sucevean a făcut o preluare bună după o pătrundere reușită a tânărului Gheorghiciuc și a șutat la colțul lung. A fost așadar numai 2-0 în partida dintre Rapid Suceava și SC Bacău, scorul putând fi mult mai mare în favoarea gazdelor. Victoria a fost dedicată de fotbaliștii suceveni lui Dorin Semeghin, ”sufletul” formației Rapid fiind operat după o accidentare dură în meciul cu ACS Berceni.
În etapa a XX-a, Rapid Suceava va evolua miercuri de la ora 15.00 pe terenul grupării Academica Pitești.
Rapid Suceava: Rohețki – Bălan, Soare, Plecanciuc, Apostol – Ghiorghiciuc, Onciu, Sumanariu (’87 Ferariu) – Golofca, Buziuc, Marinkovic (’79 Negru). Antrenor: Bogdan Tudoreanu.
ASC Bacău: Petrariu – Drugă, I. Ursu, Lozneanu, Luncanu – Vraciu, Taban (’67 Adăscăliței), Țuțu, Căinari – Neagu (’86 Strugariu), Pavel (’67 Curiliuc). Antrenor: Cristi Popovici.

Rezultatele etapei a XIX-a:
Rapid Suceava – ACS Bacău    2-0
CS Balotești – FC Voluntari    1-0
CF Brăila – Farul Constanța    4-0
ACS Berceni – FCM Dorohoi    1-3
Unirea Slobozia – Academica Argeș    0-3
Săgeata Năvodari – Gloria Buzău    0-3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava