MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de astăzi, totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 588, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 24. Numărul pacienților Covid din spitalele din județ a scăzut față de cel raportat ieri, de 600.

Potrivit aceleiași surse, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 41 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 43 persoane. În aceeași perioadă de referință au decedat 9 persoane ca urmare a infecției cu Covid – 19.

Din totalul celor 623 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 188 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 14 pacienți sunt în zona tampon și 421 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 188 pacienți diagnosticați Covid-19, doi prezintă forme ușoare, 68 au forme medii ale bolii, 100 sunt cu forme severe și 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (10 pacienți ventilați non – invaziv și 4 pacienți intubați, ventilați invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 336 paturi libere, din care 63 pentru pacienți Covid-19, 246 în sectorul non-Covid, 27 pentru zona tampon.

La unitatea ATI a Spitalului Județean nu sunt disponibile paturi pentru pacienți Covid, sunt 17 ventilatoare libere, din care 4 pentru pacienții Covid-19 și 13 pentru pacienții non- Covid. În continuare, nici la secțiile de terapie intensivă ale spitalelor din Rădăuți și Fălticeni nu sunt paturi libere pentru pacienții Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 315 locuri libere Covid și 76 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava