Potrivit unui comunicat transmis de Prefectura Suceava, conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale din județ, din cele 114 de localități 41 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 31 au câte un caz în evoluție, 29 au sub cinci cazuri în evoluție, 8 au sub zece cazuri în evoluție, iar 5 au peste zece cazuri în evoluție. De precizat că în cursul zilei de ieri erau 44 de localități în care nu existau cazuri de coronavirus.

Pe de altă parte, în această dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3794 de persoane declarate vindecate de noul Covid-19.

La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 3 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 5 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 547 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 128 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 106 pacienți sunt în zona tampon și 313 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 128 pacienți diagnosticați Covid- 19, 88 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 35 forme ușoare, iar 5 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care unul este ventilat mecanic.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 63 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 10 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări.

Numărul total de persoane testate până în prezent este de 32735 persoane. În ultimele 24 de ore au fost testate 404 de persoane din care au fost confirmate pozitiv Covid- 19 un număr de 42 de persoane.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava