Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis căpotrivit situației întocmită de către Direcția de Sănătate Publică, în județ sunt 2.565 de persoane declarate vindecate de noul coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost internate în spital 33 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 și au fost externate 39 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

De asemenea, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 403 pacienți, dintre care 168 de pacienți Covid-19, un număr de 15 pacienți fiind internați la Secția ATI. La Spitalul municipal Rădăuți sunt internați un număr de 29 de pacienți Covid-19 și 23 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În ceea ce privește situația celor șapte persoane infectate cu COVID- 19, din cele două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică din județ, acestea sunt internate în spital, nefiind înregistrate alte probleme în cadrul centrelor.

Prefectura a mai transmis că astăzi dimineață, în județul Suceava mai erau 4.422 de persoane în autoizolare la domiciliu și cinci persoane în carantină instiuționalizată. Până în prezent 16.765 de persoane au ieșit din autoizolare și 3.102 de persoane sunt ieșite din carantină instituționalizată.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19. Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20.474 de teste pentru coronavirus.

Prefectura a mai transmis că în cursul zilei de 31 mai 2020 polițiștii au desfășurat 40 de acțiuni in context Covid- 19 fiind verificate 5103 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu și 6 societăți comerciale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava