Concert pascal
MOPAN Suceava

E scandal în jurul înmormântării lui Nelu Ploieșteanu! Fetele artistului au refuzat să ridice trupul tatălui lor de la IML, pe motiv că nu au cum să se ocupe fizic de înmormântare până la ora 17.00, așa cum prevede protocolul Covid, notează click.ro.

Familia lui Nelu Ploieșteanu a făcut cerere la Parchet pentru efectuarea unei necropsii în speranța ca artistul va ieși egativ la testul Covid, după trei săptămâni de stat la Terapie Intensivă, dar iată că nu a fost așa. Marți dimineață (6 aprilie), au venit rezultatele de la Institutul Cantacuzino și artistul a ieșit pozitiv. Cele două fete ale maestrului, Elena și Rebeca, îmbrăcate în negru și cu măști pe față, s-au prezentat în jurul orei 10 la IML, de unde trebuiau să ridice sicriul sigilat cu trupul neînsuflețit la tatălui lor. Acesta trebuia dus, conform legii, direct la Cimitirul Străulești 2 și îngropat în prezența a maxim 20 de persoane, după protocol Covid. Cele două fete s-au opus însă și au refuzat să ridice trupul tatălui lor, pe motiv că nu au cum să se ocupe fizic de înmormântare până la ora 17.00, cum prevedea legea. Ele intenționează să ridice trupul tatălui lor abia mâine, când va fi înmormântat, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/scandal-cu-inmormantarea-lui-nelu-ploiesteanu-familia-nu-mai-ridicat-trupul-de-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava