MOPAN Suceava

Limbajul și atitudinea lui Giani Kiriță față de concurenții din echipa adversă au creat un adevărat scandal. „Războinicii” au de gând să nu mai iasă la joc, în timp ce oamenii de acasă cer ca fostul fotbalist să fie eliminat din competiția sportivă, potrivit click.ro.

Concurenții din tabăra adversă s-au arătat extrem de dezamăgiți, dar au preferat să tacă la fiecare jignire venită din partea fostului fotbalist ca să evite un scandal de proporții. Cei de acasă nu au rămas impasibili și cer ca Giani să fie scos de la Exatlon. Pentru asta au inițiat o petiție pe Facebook. ”Cerem producătorilor să îl descalifice pe Giani pentru comportamentul și limbajul său vulgar. De o lună și jumătate asistăm la un circ făcut de un om fără educație și bun simț, acceptat tacit de producători. La meciul cu Mexic, ne-a făcut o reputație urâtă ca români, purtându-se grosolan cu Ana Lago. Acum nesimțirea lui a atins apogeul, în ediția din 18.02 când a insultat o concurentă în nenumărate rânduri. Această emisiune este urmărită și de foarte mulți copii, de aceea dorim să se ia atitudine și să nu i se mai permită acestui individ să fie obraznic, sfidând peste orice regulă”, se precizează în petiție, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/scandal-fara-precedent-la-exatlon-se-cere-eliminarea-lui-giani-kirita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava