MOPAN Suceava

Scandal! Legendara actriță Glenn Close, în vârstă de 73 de ani a făcut o declarație șocantă la mai bine de 11 ani de la gala premiilor Oscar. Ea nu crede că Gwyneth Paltrow merita premiul Academiei Americane de Film pentru rolul din filmul ”Shakespeare îndrăgostit”. Motivul pentru care spune asta este incredibil, notează click.ro.

Glenn Close, în vârstă de 73 de ani, nu crede că Gwyneth Paltrow a primit pe merit premiul Oscar în 1999, pentru roul din filmul ”Shakespeare in Love”. Close a declarat într-un interviu acordat postului de televiziune ABC că personajul Viola de Lesseps, interpretat de Paltrow nu a fost suficient de puternic penru a primi o statuetă. ”Nu cred că Gwyneth Paltrow merita Oscarul în 1999, pentru rolul din ”Shakespeare îndrăgostit”. În anul acela trebuia să câștige Fernanda Montenegro care a jucat în ”Central Station”.”, au fost declarațiile lui Close, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/scandal-glenn-close-nu-cred-ca-gwyneth-paltrow-merita-premiul-oscar-1999

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava